Una de les cites més clàssiques del calendari casteller illenc és el Diumenge de l’Àngel al castell de Bellver. És una actuació en un marc incomparable, però de vegades incòmoda per l’horari i per haver de partir amb la darrera bocinada a la boca. Així i tot, cada any hi solem fer bons castells i enguany no va ser cap excepció.

Els Al·lots començàrem la nostra actuació amb el tres de set, el tercer del curs. Va pujar una mica més estret de mides que els altres dos fets fins aleshores, però també més còmode i fàcil de treballar, potser perquè la pinya i els segons varen quedar més ben lligats. La segona ronda va ser per a un quatre de set que ens va quedar un poc rectangular per la part de baix (amb dues agulles encastades dins les altres dues) i que va permetre el debut com a segon de set pisos de Tomeu Marqueño, el qual va complir amb bona nota.  La tercera ronda va permetre una altra estrena, la de Cristina Riera com a dosos. Va ser a la sortida dels dos pilars i val a dir que ho va fer de manera excel·lent.

La ronda de pilars va veure el primer pilar de cinc de l’any, un pilar clàssic de dalt a baix, i ens acomiadàrem del pancaritat palmesà amb dos pilars de quatre, un dels quals va permetre que Andreu Ribot debutàs damunt una pinya.

 

{gallery}actuacions/2014/20140428_Bellver{/gallery}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *