El públic manacorí no ha faltat a la cita amb els Al·lots de Llevant. Després d’un vistós cercavila amb la presència per primera vegada dels Gegants de Sant Domingo, els Al·lots de Llevant hem entrat a sa Bassa amb un pilar de quatre caminat. Acte seguit han començat les rondes de castells amb un tres de set paradíssim i ràpid que alguns membres de la pinya consideraren insultantment fàcil.

L’aposta forta de la jornada era a la segona ronda. Gràcies a l’ajuda extra d’un grup de Dimonis del club de rugbi i dels geganters que ens han donat una mà a l’hora de fer aquesta complexa pinya la consecució del primer cinc de set de la temporada ha estat una rialla i cap incidència remarcable ha fet perillar la descarregada. És digne de destacar el debut al pom de castells de set de Sara Sánchez i Nerea Collado.

Per tancar les rondes de castells la construcció triada ha estat un quatre de set amb el pilar, inèdit també enguany, que sense patir en excés ha vist com una rengla s’ha desplaçat lleugerament cap una altra tot i la descarregada riallera de tota la colla.

Per cloure l’actuació un vano de cinc i un vermut graller una mica més llarg d’allò que és habitual amanit amb ball de gegants. Per la seva part el Castellers de Mallorca han fet una bona actuació tot i no poder descarregar tres castells de set: p4 cam, 5d7, 2id4d7a, 3d7, p5.

{gallery}actuacions/2012/20120526_Fires i Festes{/gallery}

 

{youtube}gI9hYNOcPZo&feature{/youtube}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *