Com sol passar a la nostra colla, el viatge a terres continentals va posar punt i final a la temporada d’actuacions. També com ens sol passar aquests darrers anys, ens va costar desplaçar castellers i això va fer que no ens platejàssim anar més enllà dels tres de set.

Començàrem amb un pilar de quatre de salutació i enlairàrem el castell de set en primera ronda. Va ser un tres amb alguns canvis a tronc, especialment a quarts, on hi havia una quarta que canviava de pilar i una altra que s’estrenava en aquesta estructura. En general es va treballar prou bé i el descarregàrem sense patiments. La segona ronda va ser per a un dos de sis que combinava peces reforçades amb d’altres de més lleugeres i que es va girar per la part de baix a la descarregada. Un quatre de sis amb agulla de tronc i pom femení va tancar les rondes de castells.

Tancàrem l’actuació amb un pilar de cinc mogudet i treballat, però que tampoc no va haver de fer ús de tota la metxa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *