Dia 8 de novembre vàrem tancar la temporada insular a una plaça de Manacor on feia disset anys que no actuàvem, la de Santa Catalina. L’actuació es va plantejar com una oportunitat per fer debutar gent.

Començàrem amb dos pilars de quatre i amb el primer debut, el de Guillem Sureda a damunt una pinya. A continuació, va arribar el segon debut, el de Morena Contreras com a dosos; va ser en un tres de sis que només es va poder carregar: caiguda anecdòtica i prou. El tercer castell va ser un tres de sis amb agulla amb peces veteranes per assegurar. Els debuts tornaren a la darrera ronda: Maria Francisca Alou i Cristina Riera debutaren en el pis inferior al pom en un quatre de sis deformat de mides i que va permetre la primera aleta en un castell d’Aina Bonet.

Acabàrem la feina amb uns altres dos pilars de quatre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *