Just una setmana després de la nostra diada, els Castellers de Mallorca varen celebrar la seva. Nosaltres hi anàrem amb les ganes de fer-hi una bona actuació, però amb la incertesa que ofereixen les baixes, i és que hi desplaçàrem molt pocs efectius, segurament la vegada que a Cort hem anat més justets de castellers aquests darrers anys.

Com feim sempre en aquesta actuació, entràrem a plaça amb un pilar de quatre caminant, que aquest pic no va caminar tants de metres com en d’altres ocasions. El tres de set va ser el castell triat per encetar les nostres rondes i per acabar de posar-nos a to. Ens va sortir un tres molt còmode, sòlid i ben controlat i que va anar molt bé per espolsar-nos la tensió. Com ja havíem fet a Manacor, destinàrem la segona ronda al dos de set, que va necessitar més treball que a sa Bassa i que tot i que no va passar per cap moment de perill excessiu sí que va haver de menester més implicació per part de terços i quartes. La tercera ronda va ser per a un castell poc habitual en els nostres registres, el tres de set amb agulla. La veritat és que només hi havíem dedicat dos assajos, però la confiança que teníem després de la nostra diada i després de les dues primeres rondes ens va fer decidir a tirar-lo. A l’hora de la veritat, podem dir que el descarregàrem amb comoditat al tronc i sense patiments excessius a la pinya.

Ens acomiadàrem amb dos pilars de quatre simultanis i amb la satisfacció d’haver completat tres bons castells en unes condicions d’efectius que no eren les millors.

{gallery}actuacions/2015/20151017_Diada CdM{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *