L’actuació de Cala Rajada s’ha convertit en un clàssic del final de l’estiu i sempre sol esser en un horari poc ortodox. Enguany, com ja havíem fet altres pics, hi actuàrem un divendres al vespre i amb baixes sensibles a tronc i a pinya. Just abans de l’actuació, vàrem fer una petita cercavila pels carrers del voltant de la plaça dels Pins i per devora el moll. Acompanyàrem les gralles amb dos pilars de quatre al llarg del recorregut.

A la plaça dels Pins, i amb fosca, hi descarregàrem la que sol esser la nostra actuació de sis més senzilla: 3d6, 4d6a i 4d6. El primer castell, el tres, comptava amb el debut com a aixecador de Jaume Riera i l’estrena com a segon en un castell diferent al pilar de Miquel Àngel Bisquerra; va ser un tres que va pecar de lentitud. El quatre de sis amb agulla de la segona ronda ens va sortir amb formes picassianes i va acabar sent la construcció més lletja de la jornada. Tancàrem les rondes amb un quatre de sis que no va tenir cap complicació i ens acomiadàrem amb dos pilars de quatre simultanis.

{gallery}actuacions/2015/20150918_Cala Rajada{/gallery}

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *