Dia 11 d’agost vàrem actuar a Palma amb motiu d’un concert al recinte firal de Son Fusteret. La veritat és que hi desplaçàrem molt pocs efectius, quaranta-cinc camises per ser exactes, i la tècnica no va saber fins al darrer moment quins castells podríem fer i com.

Tot i les circumstàncies, vàrem poder completar tres castells de sis. En primera ronda, descarregàrem un tres de sis i en segona un quatre de sis net, tots dos castells completats sense cap incidència remarcable. La tercera ronda va ser per al tres de sis amb agulla, castell que es prodiga poc en les nostres sortides, però que va constituir un bon recurs davant la manca de gent. Val a dir que un interludi musical de devers cinc minuts separava una ronda de castells de l’altra i que l’ímpetu de l’animador del concert afegia vida i mèrit a les nostres construccions.

Un pilar de quatre senzill i ràpid va tancar una actuació diferent, una actuació d’aquelles que obliguen a fer números i que serveixen, bàsicament, per fer caixa.

{gallery}actuacions/2015/20150811_Son Fusteret{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *