Per quart any consecutiu, els Al·lots de Llevant vàrem participar a l’Encamisada de les festes de sant Jaume. La veritat és que les festes i la cercavila de cada any agafen més força, però per contra a nosaltres de cada any ens costa més convocar castellers i de cada any tenim més dificultats per plantejar castells en condicions. Enguany, el nostre programa ja no era massa ambiciós, però, així i tot, vàrem haver de renunciar a alguna construcció per manca de pinya.

Com sempre, començàrem a la plaça de sant Jaume i ho férem amb un tres de sis amb una pinya justeta, però suficient. Va ser l’únic castell de la jornada; la resta varen esser pilars de quatre. Els dos primers pilars de quatre varen arribar a un lloc que ja és una referència en les dues cercaviles que feim a Manacor: els caps de cantó de Can Lliro i Can Garanya (un d’aquests pilars va permetre el debut damunt una pinya de Joan Febrer). La cruïlla del carrer de Ciutat amb el del Convent va veure dos pilars més i el punt final d’aquest darrer carrer altres dos. Poc després, entràrem a sa Bassa amb un pilar de quatre caminant i a la plaça del Palau alçàrem els darrers pilars de la jornada. La intenció era fer-hi el quatre de sis amb agulla, però la pèrdua progressiva d’elements al llarg del camí va fer que hi renunciàssim.

{gallery}actuacions/2015/20150724_Sant Jaume{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *