A la nostra colla, el mes de juny no ha estat mai gaire prolífic quant a actuacions. De fet, Son Servera és l’única plaça que ens ha estat fidel durant tots aquests anys i que ens ha donat la possibilitat d’actuar. Enguany va ser dia 19, en divendres com s’ha fet habitual, i ho férem, com ha esdevingut tradició, just després del pregó.

Un pic el pregoner va haver fet el seu discurs, portàrem un pilar de quatre al balcó consistorial, acte molt celebrat pel públic assistent. Llavors, ens desplaçàrem uns metres, fins a la plaça de sant Joan, i hi enlairàrem un altre pilar de quatre, el qual va permetre el debut de Maria Francisca Alou a un tronc. A partir d’aquí enfilàrem tres castells de sis. El primer va ser un tres amb una alineació veterana però poc habitual just a davall el pom; castell descarregat sense incidències ni complicacions. La segona ronda va ser per a un dos de sis amb els terços del castell de set i amb dosos reforçats (val a dir que les crosses el trobaren llarg i feixuc). El darrer castell va ser un quatre de sis un poc lleig de mides i forma.

El tercer pilar de quatre de la jornada, aquest amb la pinya rodada, va tancar una actuació ràpida i d’aquestes d’anar per feina.

{gallery}actuacions/2015/20150619_Son Servera{/gallery}

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *