Dia 26 d’abril vàrem tornar actuar a Palma, aquest pic a la plaça Major amb motiu de la Diada de Primavera dels Castellers de Mallorca. El nostre objectiu tornaven a ser els dos castells bàsics de set.

El protagonista de la primera ronda va ser, altra volta, el tres de set, el tercer que descarregàvem enguany. Ho vàrem fer per l’estil dels altres dos, amb seguretat i bones maneres. Part del protagonisme se’l va endur Nerea Font, que va debutar com a quarta en un castell de set. D’aquesta manera entrava al club d’aquells castellers que han passat per les tres posicions del pom i que han baixat a tronc.

La segona ronda estava destinada al quatre de set. El tiràrem amunt amb unes mides que potser no eren del tot perfectes, com ja ens havia passat a sa Rectoria, però suficients com per poder-lo treballar. La veritat és que va pujar amb nervis i amb un cert tremolí i això, afegit a algunes imprecisions en el pom, va propiciar que el castell ens caigués per la part de dalt poc després de carregar-se.

En tercera ronda i després de la llenya, optàrem per un dos de sis feixuc i segur. Val a dir que era el feia cent cinquanta que descarregàvem a la nostra història.

Ens acomiadàrem amb dos pilars de quatre simultanis.

 

{gallery}actuacions/2015/20150426_Diada Primavera{/gallery}

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *