L’inici de les Festes de Sant Joan a la vila de Son Servera varen tenir, un any més, exhibició castellera. En aquesta ocasió dels Al·lots de Llevant en solitari. L’actuació va ser a la plaça de Sant Joan amb excepció del primer pilar de quatre, que es va fer caminar al balcó de l’Ajuntament just després de la finalització del pregó i donant per tant per començades les festes patronals.

L’actuació pròpiament dita es va iniciar amb dos pilars de quatre quan ja començava a fer fosca i una bona quantitat de públic ja era a la plaça. Tot seguit un tres de sis fet sense cap incidència. La segona ronda va ser pel cinc de sis, fet amb pinya justeta ja que actuàvem sols i no vàrem demanar col·laboració al públic perquè tampoc no era molt necessari. Va tancar la ronda oficial de castells un quatre de sis amb l’agulla que va pecar per lent. La ronda de propina va servir per fer un sòlid dos de sis que servia perquè Albert Nadal tornàs a fer d’enxaneta després d’una partida de mesos de baixa per lesió.

Va tancar l’actuació un pilar de cinc segur i ràpid que va donar pas a un parell de cançonetes dels grallers que serviren per animar l’inici del sopar popular dels veïns de Son Servera.

 

{gallery}actuacions/2012/20120615_Son Servera{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *