Enguany, la cita més important del nostre calendari va arribar dia 10 d’octubre. A la plaça de sa Bassa, ens hi acompanyaren, com sempre, els Castellers de Mallorca i una colla que repetia, els Moixiganguers d’Igualada, que ja ens havien visitat per les Fires i Festes de l’any 2008.

Després del tradicional pilar al balcó de l’ajuntament, amb enxaneta alçada pel batlle, començàrem la nostra actuació pocs minuts després de les sis. Ho férem amb un cinc de set de bona factura que, almenys per la part de baix, es va treballar molt còmode, molt més que als assajos, i que va permetre el debut a dosos en un castell de set de Nerea Collado. La segona ronda estava reservada per a l’aposta forta del dia, el segon dos de set de l’any. La veritat és que també el vàrem alçar amb comoditat, sense patir i demostrant un bon treball, tant a tronc com a pinya; una de les millors torres de set que hem descarregat. El quart quatre de set amb agulla de l’any, i el millor de la temporada fins aleshores, va tancar les tres rondes preceptives amb castells fàcils i ben dominats.

La ronda de comiat va servir perquè descarregàssim dos pilars de cinc simultanis, cosa que no fèiem des de la diada de l’any 2010, i per alçar una bateria de quatre pilars de quatre. Val a dir que els dos pilars de cinc reproduïen, de manera gairebé exacta, l’alineació del dos de set de terços en amunt.

Els Castellers de Mallorca, per la seva banda, varen tenir en el tres de set el seu millor castell i els Moixiganguers descarregaren el seu primer carro gros lluny de terres principatines.

{gallery}actuacions/2015/20151010_Diada{/gallery}

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *